Naar aanleiding van onze aankomende optredens op 1 en 2 oktober heeft RTV Krimpenerwaard een artikel geplaatst op hun website.

Het originele artikel is via de link te vinden op de website van RTV Krimpenerwaard.

https://www.rtvkrimpenerwaard.nl/site/popkoor-schoonhoven-gaat-knallen/

 | 

SCHOONHOVEN – Popkoor Schoonhoven geeft zaterdag 1 en zondag 2 oktober een concert in Theater Concordia in Haastrecht. Onder leiding van dirigent Rudolf Diderich zingt het koor Engelstalig popsongs, ballads en uptempo nummers. Ze gaan knallen!

Het koor bestaat inmiddels twaalf jaar. Het laatste concert is inmiddels van twee jaar geleden. Het koor gaf een fantastisch jubileumconcert onder leiding van oprichter en dirigent Robbert van Sterkenburg. Helaas overleed hij op 29 maart 2021 als gevolg van corona. Na een moeilijke periode heeft het koor zich herpakt met twee prachtige concerten in het vooruitzicht.

Nieuwe nummers worden afgewisseld door ‘golden oldies’. Speciaal voor het popmuziekweekend in Concordia zingen samengestelde groepjes en solisten een aantal nummers. Het belooft een mooi muzikaal feestje te worden.

De concerten zijn op zaterdag 1 oktober om 20.00 uur,  zondag 2 oktober om 14.30 uur. Entree 10,00 euro voor volwassenen, kinderen 5,00 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Popkoor Schoonhoven. Wees er op tijd bij, want de verkoop gaat hard.